mumbeer-banner-13
mumbeer-banner-13

2/03/2018

Mums Kitchen

Gediflora probeert actief het imago van de chrysant te boosten door alle mogelijke toepassingen te tonen op beurzen en magazines. En één van die toepassingen is het chrysantenbier. Misschien een onverwachte toepassing, maar wel eentje dat een glimlach op het gezicht tovert. Gediflora hoopt dat deze positieve associatie het imago van de bolchrysant verder verbetert. 

 

Gediflora werkt aan een toenemend gamma eet- en drinkbare producten, waarin de smaak van chrysanten duidelijk aanwezig is. Speciale planten worden daarvoor met de grootste zorg en selectie geteeld onder strenge hygiëneprotocols. Van de bloeirijpe bloemen worden de bloemblaadjes geoogst en gedroogd. Uit het gedroogde mengsel van bloemblaadjes wordt vervolgens een uniek en delicaat extract geraffineerd, dat zorgt voor de unieke smaak in Mums kitchen.

 

Gediflora is erg trots op het bier op basis van chrysantenextract. Het is een blond, ambachtelijk gebrouwen bier met een complex, zelf koppig aroma. Gediflora wil het gamma bovendien verder uitbreiden. Chocolade, worstjes, likeur,... alles is mogelijk!

 

Deze post delen op Facebook

Deze post delen op Linkedin