mumbeer-banner-13
mumbeer-banner-13

5/11/2018

Het perfecte eindejaarsgeschenk

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Tijd voor… cadeautjes! De laatste maand van het jaar is het ideale moment om uw klanten en/of personeel te bedanken voor hun trouw, inzet of enthousiasme. Een kleine attentie heeft een blijk van waardering, maar hoe kan je origineel uit de hoek komen?

 

Om te scoren met een eindejaarsgeschenk ben je bij Mum Beer aan het juiste adres. Mum Beer is het eerste bier op basis van chrysantenextract. De maxigiftbox bevat 4 flesjes Mum Beer en 1 bijhorend glas. Deze producten zitten stijlvol verpakt in een Mum Beer giftbox. Laat je klanten en/of personeel kennis maken met het complexe, ietwat koppige aroma en de unieke smaak van dit blonde biertje.

 

De Mum Beer giftbox is ook het ideale geschenk onder de kerstboom voor vrienden of familie. Is je beste vrien(in) een echte bierkenner? Of lusten je ouders een verfrissend biertje van tijd tot tijd? Of is je broer/zus de grootste bierfan van het land? Dan is deze geschenkdoos het ideale cadeau. Je tovert ongetwijfeld een lach op hun gezicht… en misschien mag je zelf wel meegenieten van dit heerlijke chrysantenbiertje.

 

Santé!

 

Klik hier om naar onze bestelpagina te  gaan

 

 

Deze post delen op Facebook

Deze post delen op Linkedin