mumbeer-banner-13
mumbeer-banner-13

25/11/2018

Sinterklaas kapoentje

Op 6 december is het weer zover. Dan viert Sinterklaas zijn verjaardag. Dit doet hij niet door cadeautjes te vragen, maar door cadeautjes uit te delen aan brave kindjes. Om te weten wat de kindjes graag krijgen gaat de Sint de komende weken op pad om verlanglijstjes te verzamelen. Daarbij hoort het zetten van de schoen. Hieronder enkele tips om het gemoed van de Sint positief te beïnvloeden.

 

  1. Denk aan ‘Slecht-weer-vandaag’

De Sint ziet zijn paard ontzettend graag. Daarom vindt hij het altijd fijn als er een wortel of een suikerklontje bij de schoentjes staat. Zo heeft Slecht-weer-vandaag de energie om meer huizen te bezoeken in één nacht.

 

  1. Zet een Mum Beer’tje

De Sint smaakt wel een pintje. Wij hebben uit goede bronnen vernomen dat de goedheiligman het liefst een Mum Beer’tje drinkt. Neem dus geen risico’s en zet een Mum’ke in plaats van een gewoon pilsje. Dat levert je ongetwijfeld een cadeautje extra op.

 

  1. Zet een nette schoen

Wees een beetje selectief bij het uitzoeken van je schoen. De Sint mag dan wel wat van leeftijd zijn, met zijn reukorgaan is niets mis. Ga dus voor een schoen waar er geen geurtje aan hangt en laat die stinkschoenen best opgeborgen in de kast staan.

Deze post delen op Facebook

Deze post delen op Linkedin