mumbeer-banner-13
mumbeer-banner-13

17/04/2019

Mum Beer: het fleurige speciaalbiertje met een lager alcohol %

Speciaalbiertjes zijn de laatste tijd helemaal in. Zowel op café als gezellig thuis wordt er meer en meer gekozen voor een speciaalbiertje in plaats van een gewone pils. Het aanbod speciaalbieren is de laatste jaren dan ook flink gestegen. Het Mum Beer op basis van chrysantenextract is een ideale initiatie in de wereld van de speciaalbieren.

 

Hoewel de gewone pils nog altijd het meest wordt gedronken, is de vraag naar speciaalbier de laatste jaren enorm gestegen. We kunnen dus stellen dat het drinken van een speciaalbiertje populair is. Dit heeft grotendeels te maken met de beleving die samengaat met het drinken van deze bieren. Bierliefhebbers genieten meer van het drinken van een speciaalbiertje en gaan daarom dit type bier bewuster drinken. De trend van het bewuster genieten past dan weer helemaal in de sociale norm van verantwoord omgaan met alcohol.  

 

Mum Beer is een fleurig speciaalbier met een eerder laag alcoholpercentage. Het chrysantenbiertje heeft een alcoholpercentage van 6.5%. Het is een rijk blond biertje op basis van een delicaat extract dat wordt geraffineerd uit chrysantenbloemblaadjes. Dit plantenextract zorgt voor de unieke smaak van het Mum Beer. Dit bier wordt gekenmerkt door een complex en ietwat koppig aroma. Het is bijgevolg het ideale biertje voor wie de eerste stappen wil zetten in de wereld van de speciaalbieren.

Deze post delen op Facebook

Deze post delen op Linkedin